CatalàEspañol

EMPRESA

Mecanitzats Marín és una entitat compromesa amb els seus clients i segura de poder satisfer les seves necessitats amb productes i serveis d'alta qualitat a un preu molt competitiu.

Centra la seva activitat en el Mecanitzat per a la fabricació de peces especials, tant en sèries curtes com mitjanes i el decolletatge.

Inicia la seva trajectòria a Barcelona l'any 1958, traslladant posteriorment les seves instal·lacions a Gavà, localitat on actualment desenvolupa la seva activitat.

Al llarg d'aquests anys Mecanitzats Marín ha anat experimentant un ràpid creixement, aconseguint un elevat nombre de clients fidelitzats gràcies a l'atenció personalitzada, a les relacions de col·laboració, tant amb els nostres clients com amb els nostres proveïdors i al compromís de lliurament dels nostres productes.

Mecanitzats Marin.Taller mecanitzats de peces Mecanitzat tornejat fresat muntatge disseny utillatges Mecanitzat fabricació peces adaptacions especials Empresa mecanitzats decolletatge Barcelona Mecanitzats precisió acer inox alumini aleacions Centres mecanitzats CNC, torns convencionals, fresadores Productes i serveis d'alta qualitat Mecanitzats a preus molt competitius